Nabestaanden

zorg

Blijenborch

Ervaar de juiste rust op de werkvloer.


Als professional organizer zorg ik ervoor dat jij blijheid kunt creëren voor jouw medewerkers en jouzelf op de werkvloer. Zo kun jij blijven ondernemen en jouw medewerkers houden ruimte voor de dingen die echt belangrijk zijn.

Overzicht, structuur en rust

Wil jij graag als ondernemer minder tijd kwijt zijn aan vervelende administratie, een opgeruimde werkplek voor de juiste focus of een gestructureerde agenda voor het juiste overzicht in alle zaken?

Waarmee ik je kan helpen
en ondersteunen

Werkplek

Werkplek

Een opgeruimde werkplek zorgt voor productiever werken en uiteindelijk betere prestaties. Als jouw werkplek geordend is, kun je eerder bepaalde documenten terugvinden en raak je niet verslagen in de chaos om je heen.

Agenda

Agenda

Een gestructureerde agenda zorgt voor de juiste planning in dagelijkse taken. Samen zorgen we ervoor dat jouw agenda een goede overzicht krijgt in taken en prioriteiten.

Administratie

Administratie

Als ondernemer wil je zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan administratie, zodat jij alle tijd kunt besteden aan hetgeen waar jouw hart ligt: ondernemen. Ik help je bij het inrichten van je administratie, zodat het je weinig tijd kost in de toekomst. Ook help ik je graag bij een opruiminhaalslag om achterstanden weg te werken.

(Project) Support

(Project) Support

Tijdelijke ondersteuning zorgt ervoor dat jij als ondernemer je handen vrij houdt voor andere belangrijke/bijkomende zaken. Ik neem taken over die tijdelijk niet beschikbaar zijn, zoals planning, administratie en de organisatie op kantoor. Jouw medewerkers en jijzelf kunnen blijven focussen op hun eigen werkzaamheden.

Kan ik jou ook verder helpen
met meer structuur op de werkvloer?


Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen? Neem vrijblijvend contact met mij op. Samen plannen we een eerste afspraak in. Dit kan zowel via Facetime, Whatsapp, Teams als een fysieke afspraak op locatie. Ik kan niet wachten om jou en je medewerkers te ontmoeten!


Stuur een Whatsapp Stuur een mail
KVK:80012760
©2021 Blijenborch | All rights reserved