Organi

zen

Blijenborch

De juiste balans in jouw leven en op het werk!


Soms loopt het leven niet zoals je had gehoopt. Dat geeft niet, want ik kan je helpen. Krijg weer de juiste grip op jouw leven met het juiste balans. Blijenborch helpt je om meer structuur en rust te vinden in je hoofd. Geniet weer van het leven. Jij verdient het.

Voor wie?

Levensproblemen


Ben jij in een “rollercoaster” terecht gekomen door bijvoorbeeld een scheiding, ziekte of overlijden van een dierbare en op zoek naar de juiste balans in het leven?

Nabestaandenzorg


Ben jij een dierbare verloren? Blijven de administratie en andere regelzaken liggen na het verlies van jouw dierbare en en wil jij rust en ruimte om te rouwen?

Senioren


Ben jij iemand die nadenkt over later en graag je nalatenschap op tijd wil regelen door middel van opruimsessies of een nabestaandendossier voor de juiste rust in jouw leven?

Verhuizen


Ben jij van plan om te verhuizen, maar weet je niet waar je moet beginnen en kan je wel enige hulp gebruiken bij dit spannende traject om jouw huis verkoopklaar te maken of de verhuizing te organiseren?

Waarmee ik je kan helpen en ondersteunen

Opruimen & reorganiseren

Opruimen & reorganiseren

Een gestructureerd leven start met orde in het leven. Heb jij een kamer, opslag, huis, kantoor of een verzameling die wel een opruimsessie kan gebruiken? Samen met jou breng ik de balans weer terug door op te ruimen. We maken een reorganisatie plan en gaan samen aan de slag.

Administratie

Administratie

Het overzicht verliezen in de administratie (zowel privé als zakelijk) brengt erg veel stress met zich mee. Door samen aan de slag te gaan om jouw administratie te structureren, krijg jij meer grip op jouw huidige situatie en komt het overzicht terug.

Levensexecuteur

Levensexecuteur

Een levensexecuteur zorgt ervoor dat er beslissingen – namens jou – gemaakt kunnen worden, wanneer jij hier niet toe in staat bent. Door jouw wensen en verwachtingen te bespreken, kan de levensexecuteur handelen in jouw belang en jouw zaken behartigen op het gebied van de juiste zorg en financiën. Door vroegtijdig een levensexecuteur aan te wijzen, krijg je geen onbekende curator of bewindvoerder toegewezen die jouw wensen niet kent.

Verhuizen

Verhuizen

Een verhuizing kan een stressvolle periode zijn. Ga je verhuizen en weet jij niet zo goed waar je moet beginnen? Samen gaan we aan de slag met een goede planning, het opruimen van jouw spullen, het inpakken van de inboedel en het assisteren in het maken van bepaalde keuzes. Samen zorgen we ervoor dat jouw huis verkoop-/opleverklaar wordt gemaakt voor de makelaar, kijkers en/of de verhuurder.

Nabestaandenzorg


Het verliezen van een dierbare is een intens proces die de juiste tijd en ruimte nodig heeft. Deze periode is een achtbaan van emoties, vragen en onzekerheid.
Het is logisch dat je niet de energie vindt om je bezig te houden met praktische zaken die op je afkomen.

Ik help je graag, zodat jij de rust vindt om te rouwen. Je kunt bij mij terecht voor het opruimen en reorganiseren van een woning van een overleden dierbare, het vroegtijdig opstellen van een nabestaandendossier, de nagelaten administratie inzichtelijk en gestructureerd te maken inclusief het papierwerk voor verschillende instanties of het helpen met een verhuizing en het verkoopklaar maken van de oude woning.

Kan ik jou ook verder helpen
met meer structuur in je leven?


Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen? Neem vrijblijvend contact met mij op. Samen plannen we een eerste afspraak in. Dit kan zowel via Facetime, Whatsapp, Teams als een fysieke afspraak op locatie. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!


Stuur een Whatsapp Stuur een mail
KVK:80012760
©2021 Blijenborch | All rights reserved